Hoppa till innehåll

Silly Season

Här kommer info om lagen, stjärnorna, taktiken, målsättning, hemligheterna och etc…
Maila mig på mario@elitefc.se så lägger jag in det ni vill ha med i Silly Season, text. Bilder går bra om ni vill ha med det;)

Silly Season 2019
Läggs in när lagen vill skriva något;)

.

.

.

.

Silly Season 2018
Läggs in när lagen vill skriva något;)

KPMG

Johan ” Age” Augurell. Har sting i vänsterfoten som t om skulle göra VPKs Jonas Sjöstedt avundsjuk.

 Lina ”Granen” Gerhardsson. Ej släkt med vår landslagskapten men väl allsvensk spelare f rom 2019. ”Det är en pina att möta Lina”, brukar anfallmotståndarna säga.

– Mattias ”Sebban” Thalén. Lugnet själv utanför plan. På plan, ettrig som få och ett antal röda han samlar på.

– Mattias ”LillPöjken” Wikström. Skönsångande, stabil back med bakgrund i Älvsborg. Styr defensiven tillsammans med Svejk. Avskyr ett allsvenskt lag, Elfsborg.

– Pontus ”Öbon” Olsson. Uppväxt på öarna med fokus på att mota puckar framför nät och sätta bollarna i nät (OBS ej fisknät). När det blåser upp till vind, då är han svår att stoppa.

– Joel ”Rookie” Lindberg. Rookie…..

Henrik ”the snake” Karlsson.

Jacob ” Svejk” Lindahl. Lagets mest lugna person, utanför planen. Har väldigt mörka ögon på plan, till coach glädje. Gammal jägarsoldat.

David ”Maersk” Stensson. Gubbarna i hamnen han dumpar fort, inte en gubbe som kommer knacka på änglarnas port.

Gustav ”Eminem” Sinander. Gustav har fokus och farten inställd framåt, vill och gillar att gnida hälsenor på backlinjen, så länge det går att scora……

Kommentar:
KMPG har varje år varit med i cupen, de är veteraner, dessa boys kan siffror och taktik. Håller de ihop benen och får flyt på spelet och taktiken sitter, De har även Mr. sixpack Lars-Ola som tränare, han är motsvarigheten till Lagerbäck. Blir nog deff på plan och utanför;) 

.

.

Silly Season 2017

Ingen har lagt in något ;(…. folk har för mycket att göra!

Silly season 2016
Fylls på när lagen skriver och skickar in …

Först ut är:
Vi är alltså Brushurnas andralag, fast vi är
Mycket bättre än A-laget. Flera av våra spelare har spelat högt upp i det föredetta Jugoslaviska landslaget i fotboll. En av våra anfallare har spelat div 1, vunnit skytteligan i div3,4,5. Vi spelar väldigt likt atletico madrid, kontringar mycket hjärta och omställningar. Vårt mål är att vinna hela skiten. Tidigare har vi kommit till semifinal. Vår hemlighet är äkta balkan burek. En specialitet som får oss att övervinna allt.

Kommentar: Som alla vet har Juggar grymt bra självförtroende, juggar är lirare med finess och med äkta balkan burek som doping blir dessa maffia boys livsfarliga, hoppas att det bara stannar på plan och att inte ”kokar över”  habha jag vet hur vi Balkans fungerar. Välkomna boys pament o glavo( spela men huvudet)… Får Brushurna ihop det internt hamnar de minst bland de 4 i slutspelet!
________________________________________________________

FC Parastinchi. Futsalklubben man inte kan låta bli att avundas, om det så är öppet eller lite sådär i hemlighet. Alla har vi någon form utav förkärlek till klubben och hur den förmedlar glädje och gemenskap i kombination med sensationell klass och genomsyrande kvalitet.

Klubben grundades så sent som i början av oktober 2016 och har under en väldigt kort tid axlat rollen som inspiratör för folk med ambitioner som sträcker sig längre än ”din gamla vanliga futsalhall som vi mest använder för att det är kallt ute”. Man har ända sedan dag ett varit tydliga med sina stora drömmar och med ordförande Alexander Nordin i spetsen utgör man nu ett utav Storgöteborgs främsta hot mot elitklubbarna i staden.

FC Parastinchi består utav 11 väl sammansvetsade ungdomar som alla går på Katrinelundsgymnasiets Ekonomi- eller Samhällsprogram. Killarna tränar tillsammans på en daglig basis och känner varandra utan och innan. Det sena välkomnandet av James Faily från FC Frölunda bidrar med självförtroende och lugn till en övrigt ganska skadedrabbad spelartrupp, där några utav spelarna är tveksamma och aningen skeptiska till spel i turneringen till helgen. Men Alexander Nordin och kapten Tom Engvall är nöjda med materialet man har till förfogande. ”Vi har två jämna kedjor fyllda med kvalitet och med väldigt få svagheter. Vi vet inte riktigt vad vi kan förvänta oss av motståndarna, men vi kan vara trygga i att vi själva har en slagstark trupp som är redo att utmana.”

.
Kommentar: Dagens ungdomar har bra självförtroende, de har bara rättigheter och inga förpliktelser;) Dom kommer att springa hela matchen som duracellkaniner. Räkna med att de kommer att köra taktiska drag, får grabbarna till det blir de livsfarliga;)

________________________________________________________

Elite FC
Hemmalaget som alla vill slå, mestadels har alltid Elite FC laget alltid haft bra spelare under åren, många stjärnor som varit med och fostrats i EFC cupen under åren…
Även i år har de bra lag, gott och blandat från Allsvenska spelar till korpspelare ha ha

Kommentar: Elite FC har de senaste åren förlorat på straffar… Någon gång måste det vända;) Har även i år ett starkt lag, som vanligt upp till bevis boys. Tror att ni kommer landa i slutspelet….Tror det finns många bra lag med som vanligt. har turen på sin sida så vinner man…..

.

.

.

.

Silly Season 2015

Fylls på när lagen anmäler sig…

Kinne-Vedums IF

är laget utifrån bygden, detta toppat med göteborgaren Jim Larsson som tränare blir inte en alltför lyckad kombination.
Att säga om laget då? Nja, merparten är på tok för fula för Paradise Hotel och de flesta åker traktor till träningen. Träningsanläggningen som för övrigt ligger mitt ute bland åkrar och kohagar.Årets höjdpunkt är när bonden sprider grisskit på sina marker.Att föräldrar är syskon, det är inget ovanligt.Vi tillhör ingen division, där vi kommer ifrån räknar man ägandet av antal hektar åkermark och skog.Om lagledare Lemmel fyllt på lössnuset i medicinväskan bör vi betygsättas som 2 i övrigt 1.
Vi ser fram emot att komma till stan, de flesta här har inte korsat kommungränsen.
Kommentar: Ha ha den bästa Sillyseseaon än så länge…Låt er inte luras av ovan, de här kan spela Futsal och gör inget annat än när de trimmar sina Epa traktorer, de har kossor som ger dom turbomjölk … har de stople in så blir de livsfarliga;) 

Fröjdens
Ett axplock av förvirrade fotbollsspelare ger sig i kast med
bollsparkande inomhus. Var det futsal det hette? Vi får väl anse
oss själva som klara jokrar, men går självfallet för vinst
Kommentar: ha ha tror dom är bättre än vad dom skriver, de kör Lagerbäck taktik, kanske är fröjd att se dom spela;)

.

.

Silly season 2014
Fylls på när lagen anmäler sig!!!

Redan nu kommer det att ett sponsorlag blandat av alla våra Sponsorer som ställer med
Med andra ord från UMBRO, Intersport, Sportsinternational, mm

______________________________________________________________________________________________________

Brushurna

Egen ranking: Stark 4

Angående lag rankning . Förra året tog jag med spelare som var mina kompisar men höll måttet . Men iår har jag ett speciell lag vi har bland en spelare som syrianska är ute efter , sen har vi en div 1 spelare och resten spelar minst i div 3. Så jag rankar mitt lag som en stark 4 ! Kan tippa på att vi minst kommer nå semifinal . Angående när vi vill spela. Så bor vi i Halmstad och det är en bit dit, . Ha det gött så ses vi ! 🙂

Kommentar: Härligt med folk som har bra självförtroende, vi är en stark 4 som spelar minst semifinal, detta är tunga grabbar som lägger ribban högt. Detta lag måste vara grymt bra men räcker det? I EFC Cupen måste man ha bra lag och förtjäna tur;), UPP TILL BEVIS BOYS, nu vet alla, bra eller dåligt återstår och se;) ha _______________________________________________________________________________________________

Stockholm Thai
Egen ranking 2-3
Ranking som vi skulle tror att vi står är 2-3, alla spelare kommer från klubblag och som sagt vi kommer då från Stockholm.
Kommentar: Känns som de har koll , alla kommer från fotbollsklubbar:). Hoppas det inte är Thaiboxning för då blir smäller det verkligen, det gäller för motståndarna att verkligen ha dubbla benskydd när man möter dessa snabba fötter. Blir intressanta matcher, ärligt så har jag noll koll på dessa Thaigrabbar, ni är välkomna grabbar men håll er till Futsal;)
______________________________________________________________________________________
Stockholm FC, (SFC)
Egen rankning;?
grundades 2005 men har haft ett två år långt uppehåll. Nu drar vi ihop ett nytt ungt lag som vann kvaltävlingen Stockholm Futsal Cup men har blivit förstärkta med de bästa fyra spelarna från Korpen cups (73 lag) vinnande lag. Kommer vi inte ta hem bucklan kommer den för alltid stanna i Götet. Vi är i stan för att ta hem det som är vårat!;)
Forza/Ove
Kommentar: Ove är Gurun inom Futsalen, han brinner så mycket för Futsalen, finns ingen som lagt så mycket ideellt som Ove, se även hans hemsida: http://futsal.se/  Han har toppat sitt lag för att spela hem sin egen buckla, Elite FC plockade hem den efter spel i STHLM sist:) Klart att han vill ha revansch. Som alla vet så har de flesta Sthlmare bra självförtroende men det räcker inte bara med det;), dina grabbar måste ligga på topp för att kunna vara i toppen, det är många bra lag med, SFC blir livsfarliga, topplag! 

___________________________________________________________________________________________________

Vetlanda FC

Egen Rankning 2

– Extremt samspelt lag som, till och från, spelat tillsammans sedan knatteåren. Lever, trots sin relativt unga ålder, mest på gamla meriter där de flesta redan har toppat sin karriärskurva. Vill spela en underhållande publikfotboll á la joga bonito men är egentligen som bäst när man väljer en mer resultatinriktad fotboll där stenhård arbete och struktur går före tunnlar och klacksparkar. Återstår att se vad som blir konceptet i den här turneringen.  Är utanför planen ett lag som gillar att både höras och synas, på gott och ont. Åker till Göteborg utan några som helst förhoppningar och den största skrällen de kan bidra med i den här turneringen är matchstället vilket håller extremt hög nivå.

Karlo Goranci – Mannen med fotbollsvärldens längsta ben är sin egen största motståndare. Provtränat med Aston Villa, där hans största upplevelse var en frukost med John Carew. Kan ge ett lojt intryck men retar du upp honom får han dig gärna att se ut som en staty.

Simon Alexandersson – Gör mål vart han än spelar, räcker med en halvchans för att det ska bli mål. Har även han varit på en provträningsrunda i England, där Reading får anses vara den största klubben. Är, efter att ha totaldominerat i division 2, ett hett villebråd bland flertalet klubbar högre upp i systemet.

Jasmin Bosnjak – Före detta supertalang som var en drivande kraft i historiens bästa smålandslag (92orna). Skador satte därefter stopp för en blivande storkarriär. Ligger nu på stadiga 95 kg men de spelare som rundar honom är lätträknade. Faller sällan men faller tungt.

Alexander Anongdeth – Laos bidrag i laget med Antoine Griezmann som största idol, och försöker med varierande framgång efterlikna fransmannen. Kan göra de oväntade sakerna, både på och utanför planen. Hans rekord för antal tunnlar i en match (12 st) är svårt att slå och han tycks alltid hitta en lucka mellan benen.

James Duangpradap – Lagets i särklass skönaste namn. Kallar sig gärna Von Drapp vilket säger lite om hans självförtroende. Använder cirka 10 skor/säsong, alla i olika färger. Tackade en gång i tiden nej när Thailands U19-landslag kallade in honom. Anledningen är oklar men med hans självförtroende väntade han väl på samtal från Hamrén…

Besar Ropica – Lagets gubben i lådan. Är överallt och ingenstans, men petar alltid in sina bollar. Temperament som få och plockade enligt egen utsago ner Branimir Hrgota utan att ens bli svettig när de möttes i pojkallsvenskan. Karriärerna har väl tagit lite olika vägar sen dess om vi säger så…

Niklas Karlsson – Lagets kapten och målvakt. Trots närmare 100 kg så räknas han som en av Sveriges vigaste fotbollspelare. Kallas för ”Le Pain” (brödet på franska) men hävdar själv att det ska läsas med engelskt uttal vilket tar det några nivåer högre. Tror fortfarande att han ska presenteras som Real Madrids nästa Galáctico, men kommer med största säkerhet aldrig närmare än en plats på läktaren.

Kendal Ulusoy – Lagets tekniker med en gudabenådad teknik som även han har haft en skadedrabbad karriär. Varvade senaste säsongen ner (som 22-åring!) i de lägre divisionerna och hittade tillbaka till både glädjen och målen. Har en tendens att inte komma överens med sina tränare, anledningen till att vår tränare fick avgå bara dagar innan Kendal presenterades som nyförvärv.

Vänliga Hälsningar Niklas Karlsson

Kommentar: Bra presentation, här är säkert ett bra lag, resultat före Joga Bonito fotboll, ett mål är värt mer än tunnel, dessa killar är uppe i bergen och kör inför Sveriges bästa cup. Vet att Vetlanda är känt för bra bandy lag och beachfotboll,  dessa grabbar är inte här för att leka utan för plocka titlar….räkna med tufft motstånd….

_________________________________________________________________________________________________

Nässjö CITY IF

Rankning. Mellan 2-3 skulle jag tro, vinner ofta futsal matcher på höglandet där motståndarna kanske inte är att den största kvalitén.


City-s trupp till turneringen består av:

Bekim Murseli
Blerim Murseli
Taner Abdi
Qendrim Laci
Elvis Dani
Drilon Islami (målvakt)
Albion Drenovci
Ylli Zeneli
Halil Zeneli 
Besnik Mulaj


Mvh.Bekim/Nässjö CITY IF

Kommentar: Tror dom är bättre än vad de säger. Kolla alla deras namn bara artister;) Ni är välkomna boys och sätta Nässjö CITY IF på kartan....

________________________________________________________________________________________________

BIF 87

Egen rankning; 3

Ledare: Bijan Ghaderi

Laget: Sam Noori, Elvir Ramadani, Esad Ismaili, Bijan Ghaderi, Marko Karjalainen, Yasin Uygur, Iljir Ramadani, Mr. X

Kommentar: Enligt min rankning så tror jag detta laget är en 4, de här är ett skönt gäng från Bergsjön som kan spela fotboll. Många duktiga lirare. De släpper inga uppgifter utan hemlighåller sin taktik…Säkert ett av topplagen;) Kanske eran tur i år;)

 _______________________________________________________________________________________________

FC TRANAN

Ranking: ?

Laget: Enda futsallaget i metropolen Tranemo. Startades 2010 av 6  futsaltokiga killar som fortfarande spelar i laget. Flera av de har gift sig, skaffat barn mm men kämpar fortfarande på. Laget består av en samling vinnarskallar och alla har åsikter om det mesta. Taktiksnacket inför matcherna brukar ta lång tid och ibland får vi kalla in experthjälp utifrån. Inför den här cupen jobbar vi mycket med teambuilding och mental träning.

Se upp för FC Tranan!

Egen ranking 3

Målsättning: Att vinna alla matcher genom att överraska motståndarna med oorganiserat spel och med obegriplig taktik.

Spelare:

Roberto: En stabil målvakt med fötterna på jorden. Inte rädd för att säga vad han tycker och pushar spelarna till stordåd.

Fille: Av många kallad ”Kung Filip”. Fullständigt orädd mellan stolparna och tar 9 av 10 straffar.

Fibi: var en rätt vass spelare när han var smal, skadefri och kunde springa. Detta var när han

fortfarande var en tonåring, men trots att han snart är 30 så kan han ibland överraska med finesser som en Zidane-snurr i eget straffområde. En risk i försvaret och en risk i anfallet. Motto: ”Man får vara nöjd med det man får”…

Jidde: En tung centerforward, brukar suga in alla bollar, lutar sig bakåt och vilar sig en stund på försvararen för att sedan servera lagkamraterna eller själv vända om klippa till bollen. Lugnaste killen i detta hetlevrade gäng.

Fisthim: En granskare utan dess like. Ingen undslipper honom. På planen är han en taktiker av rang och passningssäker. Kondition som en häst. Älskar bredsidan och skjuter med den t o m från halva plan. På plussidan är att han liknar Clarke Kent!

Mille: Äldst i laget men är deffad som få. Gymmar och springer ofta men borde lägga mer tid på tekniken. När karriären snart närmar sig slutet drömmer han om att återvända till sitt hemland för återuppta livet som fåraherde.

Salle: En allround spelare. Håller en jämn nivå. Dock inte så hög nivå, men kämpar för laget och viker sig aldrig. Förbaskat lik Busquets men frågan är om det är bra eller dåligt?

Drille: Gör sin första riktiga säsong i år. I unga år känd för sin snabbhet och långa inkast. Ville alltid att spelarna skulle springa längre bort för att visa upp sina långa inkast. Frågan alla ställer sig; Kommer han insistera på att göra inkast i denna futsalcup???

Lil: En knäskada satte stopp för en lovande karriär för många år sedan. Nu på äldre dar känner han sig mer riskbenägen och pissar på konsekvenserna.Vass framspelare och lirkar fram bollarna till kamraterna. En joker i gänget.

Mirre: En mycket farlig och intressant spelare framåt, tar dock sällan jobbet hemåt vilket kan skapa luckor för motståndet. Älskar DOTA. Favorituttryck: YOLO

Egget: Lagets hetsporre. Väldigt känslosam och räds ingen. Trots sin tunna kropp är han väldigt stark och kan trycka sig förbi vilken försvarare som helst. Är humöret är på topp kommer framgångarna bli ett faktum.

Lappsticka: En rejäl gosse med fart och kraft. När han skjuter vill man inte stå i vägen. Träffar han målet oftare blir han farlig.

Denisi: Årets värvning och lagets yngsta spelare. En mycket lovande talang som kommer hjälpa laget till stora framgångar. Frågan är om han klarar av att hantera pressen i att spela futsal på hög nivå…

Abi: En ettrig och löpglad rackare. I år såg han till att bli spelande coach för laget och därmed säkrade han en startplats

Naserio: Gör sin första säsong som Coach. Gillar hårda tag och styr med en järnhand. Gillar ordning och reda, kräver bra prestationer.

Kommentar: Ojojoj dessa grabbar eller numera gubbar får man se upp med. Hoppas ni inte är allt för hetlevrade;) Dessa grabbar har Bruce Lee som sin idol, de kör FC Tranan style;) Hoppas det är Futsal och inga karatesparkar;) Här avslöjas varje gubbe styrkor och svagheter är det det en fint eller taktik, det återstår att se. De är hela Tranemos stolthet….Vinner ni EFC Futsal CUP kommer det att bli statyer av er på korvtorget…Välkomna boys

__________________________________________________________________________________________________

Kungsbacka United

Nr                       Namn

91                       Sebastian Nilsson (MV)

2                          André Göransson

3                          Tobbe Wallberg

5                          Anton Kopfinger

6                          Poya Ranahosini

7                          Markus Andersson

8                          Deli Qeriqi

9                          Enes Pajlevic

10                       Nam

16                       Philip Hellström

Vi spelar i svarta tröjor, byxor och strumpor. 

Coach: Kent Wallberg

 Egen rankning: 1

 Kommentar; Kent mästercoachen/ ledaren har vart med tidigare och han brinner för ungdomarna, han har en skön inställning och det viktigaste är inte att vinna utan att deltaga och ha kul. Detta skall vara ett kompislag! Välkommna Kungsbacka United ni har allt att vinna!

____________________________________________________________________________________________________

ALLVARLIGT TALAT BK

Målsättning: Få in ett turmål och sen försvara oss. 1-0 är det vi går för, men alltid nöjda med ett kryss! Har ingen chans att vinna så här skall det fegspelas och maskas.

Spelare:

Kim Hammar: När han inte är skadad eller sovit dåligt är kim den spets ett lag behöver, har en fruktad vänsterfot och har många gånger jämförts med Källström. Ett enormt slit på mitten och en lagspelare. Styrka: Kondition. Svaghet: Humöret, glasgubbe.

Calle Johansson: En riktig joker som utespelare då han brukar stå i mål, men med tanke på målsättningen skall även calle kunna sätta käppar i hjulet för motståndet. Styrka: Straffspecialist, andra målvakt. Svaghet: Finns inga.

Mike Olsson: En av dem gubbarna som är med bara för att kompisarna startade ett korpenlag, ingen som ringer till han och ändå dyker han upp. Mike är vårt lags svar på Solsidans Ove Sundberg. Styrka: Dyker alltid upp. Svaghet: Dyker alltid upp.

Victor Sjöström: En mycket farlig och intressant spelare framåt, tar mycket sällan jobbet hemåt vilket kan skapa luckor för motståndet.

Styrka: Kondition, teknik och spel upf. Svaghet: Avslut, faller lätt.

Viktor Östling: Inte så mycket att säga förutan att han är den kompletta fotbollsspelaren. Han är överallt.

Styrka: Avslut, frisparkar, dubbelfotad. Svaghet: Humöret.

Anton Sjöström: Anton är killen som går i storebrorsan Victors fotspår, farlig framåt men tar även stort ansvar bakåt!

Styrka: En kämpe utan dess like. Svaghet: Vad är det?

Kabbe: En back det smäller kring, inget skall förbi Kabbe och han vet om det. Ta på er benskydd!

Styrka:Ger alltid 100%. Svaghet: Skulle han väl sälja sig så har motståndet bara målvakten kvar.

Markus Anderberg: Lagets stolthet, har flera allsvenska matcher på CVt och även några mål. En anfallare som skrämmer slag på det mästa!

Styrka: Rutin, Avslut, Spelupf.  Svaghet: Står ofta på skadelistan.

Emil Berntsen: En målvakt som har mycket att bevisa för att kunna få en startplats för nästa årets korpen.

Styrka: reflexer, bolltrollare. Svaghet: Sällan tillgänglig så vi får se om han dyker upp.

Den sista spelaren är ännu inte bestämd.

Kan bli den fruktade Strikern Viktor Kjellen som för tillfället är på skadelistan. Viktor är den självutnämnde målskytten som påminner om nistelroy. Han föddes offside och står där framme och fiskar.

Styrkor: Alltid med i målprotokollet. Svagheter: Filmar och faller så fort han nått straffområdet.

ALLVARLIGT TALAT BK. /Mike Olsson

Egen rankning: 2

Kommentar: Allvarligt Talat med Mike (Tyson/Capello) måste man ta på allvar, de har redan sin taktik klar, de spelar Italienskt, backa hem bussen, satsar på snabba omställningar, dessa gubbar är tunga MC gubbar, de väger minst 90 kg muskler och alla är taggade både på kroppen och knoppen. Det här är tungt lag att möta, i paus när alla dricker vatten dricker de bärs;) 

___________________________________________________________________________________________________

Först ut är:

Lagpresentation: Real Lund on Tour

Real Lund är i ett Korpenlag i Stockholm som till stor del (100%) består av avdankade festprissar som ser Kamrat-SM som ett utmärkt tillfälle att resa från fruar, barn och amorteringar för en partyhelg i Göteborg. Fotbollen är mest en anledning för att legitimt kunna få godkännt av ”regeringen” men när vi väl är nere så ska vi spela så vi kräks, bokstavligt talat. De flesta är eller har varit aktiva i div 3-4 i Stockholmsfotbollen och har tyvärr de bästa åren i bagaget då lagets snittålder är cirka 34 år. Kännetecken för Real Lund är lagets rätt fula gröna helkroppsdress samt att vi har några av norra Europas snyggaste spelare. Tidigare meriter är bland beach-VM mästare på Ios 1997 samt ett antal Korpensegrar där vi förra säsongen vann både seriespel och slutspel i Stockholmskorpen. Vi har även ett gäng spelare som var med och tog brons på Futsal-SM 2010 med Viggbyholms IK. Fotbollsmässigt handlar det inte om några talanger, tvärtom, men tillsammans kan vi spela äckligt disciplinerat.

Spelarpresentation

Bobby Seger jobbar på nåt plantage i södra Sverige. Han är mest känd för att alltid bli utslängd från krogen under segerbanketterna. Ingen vet egentligen vilken position Bobby spelar på så det kan ju överraska motståndarna också.

Glenn Jonsson är lagets enda Göteborgare och får ses som vår enda chans att göra mål också. Vrider gärna 3 gånger extra på motståndarna men sänker tyvärr snittutseendet i laget. Vi hoppas att Glenn gör succé på hemmaplan!

Henrik Zacco var en rätt vass spelare när han var smal, skadefri och kunde springa. Nu är han inte så bra. Har dock målsinne i sig och med rätt dag kan han placera sina 100 kg på rätt ställe och peta in en balja.

Anelis Redzic är en av de få i laget som utvecklats på fotbollsplan och blivit bättre senaste åren. Kan bero på att han utgick från en rätt låg nivå men han är iaf nu en klippa där bak med bra fysik och placeringsförmåga.

Lilla Snutt är en keeper med pondus och bra reaktionsförmåga. Så länge skotten kommer på honom så tar han fanimej alla bollar. För oupplysta så vill vi informera om att fetma är en sjukdom och inget man kan styra själv över.

Mikael Houlst är ett fysiskt fenomen som inte ens forskarna förstår sig på. De kilometer vi andra inte orkar springa längre, springer gärna Houlst åt oss trots bakfylla. Han är inte någon publikfavorit bland tekniktörstande män men hos damerna är han den stora favoriten.

Daniel Breeze har varit englands stora framtidslöfte vid sidan av Rooney. Tyvärr har Daniel varit skadad senaste 27 åren så hans fotbollskarriär har inte riktigt lyft på samma sätt men vi hoppas fortfarande på ett medicinskt mirakel.

Martin InBragi är spelaren som är känd för att aldrig ha assisterat någon i korpensammanhang. Nu är inte detta korpen så vem vet, vi kanske får se en ny sida av Martin under turneringen. Martin är tyvärr glutenallergiker och hypokondriker vilket kan sätta stopp för hans medverkan.

Joachim Thuström är den spelare som har mest futsal-rutin i laget. Tyvärr kanske han inte kan spela pga knäskada men om han gör det så bör motståndarna frukta han skott. Han kan dansa, showa och sjunga väldigt bra också vilket kan intressera många av samma kön så att säga.

Gaston Nünez ser löpningar som ingen annan ser, positionerar sig alltid rätt och har en vass passningsfot. Har är dock en av lagets tyngsta spelare och frågan är om kroppen klarar av att utföra det huvudet vill. Vi tror inte det men hoppet är det sista som överger människan.

Med vänliga hälsningar /

Henrik Zacco

Egen rankning: ?

Kommentar: Rutin och rävighet är fotbollens list, de kommer ända från STHLM för att lira och jaga GBG brudar, det blir en farlig kombination. Dessa grabbar verkar vara sköna, sthlm brukar annars vara kaxiga sägs det;). Tror de kommer lätt på övre halvan….välkommna boys!

______________________________________________________________________________________________________

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

______________________________________________________________________________________________________

SILLY SEASON 2013

2013 SILLY SEASON,  Först ut är BK Sidled…

Niklas Allbäck – Head Coach
Har inom öis myntat uttrycket ”Bara vi spelar en fin fotboll så spelar resultatet ingen roll”. Har mycket tack vare detta jämförts med den elegante Sören Börjesson, som även är niklas förebild och mentor. Har ett hårsvall som skulle göra självaste Fabio avundsjuk

Niklas Borén – Ass Head Coach En bolltrollare utan dess like, varvar mellan 95-110 pannor och lever livet på Göteborgs södra playa. Fick tyvärr kasta in handduken som spelare i år på grund av en kollision i skärgårdsserien 4B med en lagkamrat.

Danny Ervik Stjärnan från Superettan? Nej, i Sidled har vi inga stjärnor! Det långa håret kan dock få vem som helst på fall, tjejer som pojkar, men han är mest känd för sitt senaste uttalande, “Jag byter småstan mot storstan” i hans förhoppning om att flytta från Falkenbergs FF till Mjällby AIF.

Filip Lagerstedt Fd göteborgare, numera 08, gör ett gästspel på rätt sida riket i förhoppningen om att ta hem hela skiten. Gillar all alkohol som kommer paketerad i lådor och är mer bredaxlad än Dolph.

Anders Alö Hårfärg: Brunt, Ögon: Sommarblå, Längd: 180 cm, Midjemått: Vill ej delge, Civil status: Sambo, Husdjur: Nej, Bor: Lägenhet

Alexander Vrebac Akta er ! Den numera Värnamo baserade pojken med den Äckliga vänstern kan snurra upp vem som helst. Kommer även med turneringens mest ifrågasatta frisyr som kan få vem som helst ur balans.

Robin Jonsson ÖIS, Ljungskile, Utsikten, byter klubb som vi andra byter kläder, men ger alltid sitt yttersta, på och utanför planen. Älskar att synas och är alltid först upp på dansgolvet!

Erik Svensson Turbo, gav sig på tränarkarriären i vintras, körde 2 månader men insåg sen att 1 träning per månad inte räckte. Har alltid en historia på gång om senaste helgens Spektakel och levererar alltid en sann arbetsinsats.

Fredrik Jarnevi Ett välkommet tillskott till Sidleds gemenskap. Skall tydligen ha gått från 0-100 i Utbynäs SK i 6an senaste 3 åren, något vi hoppas är sant!

Viktor Skoglund Målvakten som var den bidragande orsaken till vårt uttåg ur EFC förra året får chansen igen…. Men han vet att pressen är på , och att inget annat än 0:or är accepterade. Sägs vara skapligt i form efter 3 år utan fotboll.

Gustav Granqvist Sägs vara Division 1s gnälligaste spelare, och gillar att mygla med hemjobbet… som mittback. Dock ruskigt farlig på huvudet … hur mycket det hjälper oss i EFC återstår att se.

Mikael Hackzell Snabbast i Sverige när han var 15? Numera 23, och 12 brustna lårmuskler senare så sägs han var tillbaka i gammal form. Hans peta-stick finter är berömda i en väldigt sluten krets. Kommer leverera!

Kommentar: Se upp för BK Sidled, de här är gött gäng som spelat fotboll på elitnivå. De har snott och värvat spelare från Elite FC de måste ha betalat bra för en spelare som jag inte nämner;). Om de går till kyrkan tillsammans på lördag innan cupen och får den turen man måste ha för att vinna Sverigest mest prestige fyllda cup så kommer de att stå där med bucklan.

BLACK KOBRAS

Black kobras
har uppgraderats till White kobras. Efter att ha åkt ut 2 år i rad på straffar med endast ett insläppt mål är vi tillbaka för att visa upp vår unika futsalfotboll. Vi skippar efternamnen, har det redan svårt som det är med förnamn.

I mål: Hussein, backarna brukar svara på frågan, backa hem gubbar? Med ”ähh de lugnt husse löser det! ”Styrka:tvräddningar, akrobatisk Svaghet: tunneln.

Naser: kapten, nr 4, stenhård, ge han duell! Egeskap: styrka, nickspecialist Svaghet: ibland lite för hård.

Tafa:svart sten! Brytningssäker och precision i passningsspelet. Egenskaper: långskottsspecialist, frisparkar Svagget: konditionen Timo: Glädjespridare på och utanför plan. Styrka: flärd, bollkontroll Svaghet: avslut

Dani:Styrka: kortpassningar, straffar, dribblingar. Svaghet: huvudspel

Senad:Sätt på radiokanal 104,7 och ni hör senad stå vid micken. Styrka, brytningssäker, positionsspel, taktiker.  Svaghet: avslut

Ali:Ger alltid 100% i varje situation Styrka, passningsspel, mottagningar, uthållighet Svaghet: huvudspel

Azmar:Vinnarskalle gör allt för att vinna, lite som ashley young. Styrka: snabbhet, målfarlig Svaghet: humöret

Anel:Ingen i laget vet mycket om honom förutom att han är en grym Targetplayer Styrka: hot i målområdet, avslut, positionsspel. Svaghet: – ( har inte hittat den än)

 Kommentar: Vet inte vad det är för skillnad på Black or White;). Det här är killar med gott självlförtroende och det kommer man långt med, kan tänka mig att alla är Zlatannister, har de dessa killarna Ibras form så är de livsfarliga. Räkna med bra lag som är där för att vinna

LAG: B.A.F.C
Vi är ett gott gäng från en liten byhåla med namnet Alvesta någonstans i småland.Eftersom publiken bara kommer ihåg vinnaren är det självklart cupseger vi siktar på även om det är andra gången vi deltar i EFC cupen.Vägen fram till högsta pallplatsen ska präglas med ett fint anfallsriktspel och en bombsäker defensiv. De flesta spelarna lirar i div 3-4men i futsalvärlden håller spelarna toppklass.
Dzevad ”Dzevdo” Selimagic
Ingen i laget kan äta mer än honom och ingen lyfter mer än honom, lagets nallebjörn och kanske även lagets viktigaste spelare. Han kommer sällan sista i lagets egna interna skytteliga och i mål är han bättre en Neuer
Elvedin ”Elve” Mesinovic
Här kommer en spelare som varit med flest gånger i B.A.F.C långa historia. En känslig vänsterfotad spelare som är kryddad men en grym teknik, Elvehatar att förlora och därför varnar jag er att inte glömma benskydden.
Elis Kvrgic
Lagets kapten och pådrivare med stor vinnarskalle. I grund och botten är han en kreatör med känsliga passningar och bra speluppfattning däremot skulle han möjligtvis skjuta mot mål kan målvakten börja gå mot sekretariatet och be om ny boll, då hans bollar hamnar var som.
Visar ”Wizzi” ZolufiOm ni någon gång undrat om Jesus kan spela fotboll så får ni svaret här. Wizzi som också kallas för Jesus, är en otrolig duktig försvarspelare. Han vinner många närkamper men ibland blir det mer skridskor åkande än fotboll
Kristian ”Kurto” Kurtovic
En riktigt duktig fifa spelare, förlorar sällan en match. Om man någon gång har spelat Hattrick så skulle efter Kurtos namn stå: Oförutsägbar. Han kan göra de sjukaste finterna men ändå missa öppet mål, bra teknik och brytsäkerspelar
Armin Muratovic
Här har vi vår alldeles egna CR7. Armin har utvecklat sulan-tekniken på ett viss som är svårt att beskåda, känsliga fötter får man leta efter. Pga mycket pizzaätande det senaste tiden gör att Armin sällan ligger ner på golvet
Ilir Kelani
Kanske lagets snyggaste spelare, allt på honom sitter perfekt. Tillbringar mer tid framför spegeln än vad många tjejer gör. En tuff spelare att möta som har ett grymt skott. Hans grundteknik är som taget ur fotbollsboken, men ibland stiger självförtroende att fokus på bollen kommer i andra hand.
Elmedin ”Elme” Kvrgic
Varje lag har sin skyttekung, här är vår. Det kvittar vart Elme befinner sig på planen, målvakten kan aldrig slappna av. Han besitter allten forward ska ha, men hans vänsterfot får ändå bli nämnd lite extra.

Kommentar: De här grabbarna kommer att bli tjejernas favoriter. Men kan de överraska på planen….ja tror det jag nog, de kommer förbi gruppspelet och om de skall mätas med de stora lagen måste de släppa taget om att vara de snälla grabbarna från landet, det sägs att snälla pojkar aldrig får kyssa vackra flickor;)….


NEDANFÖR HÄR FRÅN 2012 OCH 2011;)

Se Silly Season 2011 så bra ;)……klicka här

Nu har Silly Season börjat för 2012:

LAG: Elite FC
Elite Football Coaching hemmlaget
som alla förväntar sig mycket av…Nu är det en ny epok med EFC laget, de förra detta EFC spelarna spelar numera i hårdsatsande FC Ibra. Vi har en bra mix av gamla rävar och nya unga hungriga talanger. Givetvis är vår målsättning att vara bland de bästa och bjuda publiken på underhållande fotboll…
Spelar info: Abgar Barsom behöver ingen närmare presentation han äger, har cupens längsta ben gör han med en pingisboll. Jon Stockhous EFC’s tuffing har många Elitmatcher bakom sig. IVO Skiljo: har vart med hela vägen fantastisk spelare och vän, Cupens snyggaste modell. Emil Freestlaren, SM mästare i panna, han kan ordagrant göra allt med en boll. Tony Skjuter hårdare än Koeman, härlig vänsterdoja, Dejan våran målis, har många championsleauge matcher bakom sig, grym kan kung fu,
Super Mario är avdankad troligtvis den segaaste gubben i Cupen, Sonny har störst röv, grym target. Hemliga gäster släpper vi inte mer på….


Lag: FC Fyrklövern

Laget FC Fyrklövern är ett nystartat lag på Hisingen som vann div 7 denna säsongen och som kommer att spela i en Futsal turnering för första gången. Laget består utav ett gäng killar som just är från Fyrklövern och som är heltaggade inför denna turneringen. Vi har lyckats få ihop ett bra lag och hoppas kunna visa vad vi går för.

Mauricio ”Tapia” Vergara #01: En rutinerad målvakt som har erfarenhet av Futsal och det sägs att han är en utav dom teknikaste målvakterna. Är inte skotträdd för 5 öre och gillar att bjuda publiken på lite ”publikräddningar”.
Hasan ”El toro” Köse #10: Killen som skjuter hårdare än en kanon och sliter som ett djur. En riktig gentleman men får du han emot dig så ska man passa sig. Vinnarskalle till 110%.
Govand ”IL CAPITANO” Amin #20: Lagets Puyol som kämpar och sliter som bara den. En av hans egenskaper är hans peppsnack innan och under matcherna. Bättre lagkapten hittar man helt enkelt inte.
Andreas ”Andy” Kakic #7: En komplett spelare som är lik sin barndomsidol Shevchenko. Älskar att dribbla, en go högerdoja och som har ett fantastiskt spelsinne.
Allan ”Figo” Amin #8: Snabb och kvick spelare som gillar att göra sin gubbe och avslutar från alla vinklar.  Liksom sin bror så kämpar han tills domaren blåser av.
Fofi ”Yaya Toure” Coaney #6: En riktig kämpe verkligen. Ger sig inte och följer spelare till toaletten om så behövs. Kommer fram enkelt med hjälp av sina långa ben precis som Yaya Toure.
Kassim ”Etoo” Coaney #9: Här har vi en riktig vinnarskalle som verkligen hatar att förlora. Älskar mål mer än nånting annat och som dessutom kan vara en av turneringens snabbaste spelare.
Marcus ”Ramos” Lindberg #4: Killen från Gårda som kom för att spela med FC Fyrklövern efter sommaren som bara har visat bra ifrån sig. Hård som en mur och en bra passningsspelare.
Hamodi ”Modi” Ibrahim #5: Passningsäker och som älskar att använda sulan. Väldig tekniskt spelare och en brytsäker sådan.
Lagets coach: Kazim ”Florentino Perez” Bayazit även kallad för Baskan är för nuvarande FC Fyrklöverns ordförande. Kommer försöka leda laget från sidan så gott han kan och vi hoppas på inget annat än succé för hans del.

Kommentar: De vann division 7 utan problem de har gjort mer 100 mål när serien var slut. Många unga och duktiga killar som älskar fotboll och brudar;). Se upp de kommer att ge 200 % och kommer att överaska..

 

LAG :FC Lvt.

Alla dessa killar är mycket bra futsalspelare, vi skall kriga så mycket vi kan. Ömdjukhet mario, ödmjukhet  )

Målvakt Damir Mehic:handbollsmålvakt samt spelat  med lärje och gunnilse innan. spelat i fc gothia med

Spelare:

Dali: En krigare som spelar i lärje/angered, fantastisk kille som är grym.

Ibush: Stark gubbe som kan spela bra fotboll

Nedim: snabb, teknisk och bra spelare

Louay: En mycket teknisk, smart spelare som håller hög nivå

Haris: Stor, stark, smart target
Gzim: En amazing futsal lirare. vänta o se Och sen är de lite hemligt, lite överraskningar

Kommentar: De här laget och grabbarna är luriga de kommer alltid långt i Cupen, de är lirare av hög klass men pallar de trycket;). Blir svåra att slå om e spelar på sin bästa kapacitet…

LAG: Drömpojkarna

Tänkte bara skriva lite kort o gott om laget och spelarna……jag fick ihop laget på mindre än 20 min,kanske är värt att nämna….,vi består av 8 spelare varav en är målvakt……,med 7 utespelarna får vi nog det ganska tufft men det här är mer roligt än allvar…MEN RÄKNA ABSOLUT INTE BORT OSS……
TAFA:är en sjukt snabb&teknisk spelare,han är idag stjärnan och motorn på mittfältet för Lärje Angered,han blir nog svår att stoppa,en publikmagnet helt enkelt,är glad att ha med honom i mitt lag,så jag slipper möta honom…    Vem fan är Eto?? IBBE.B:är en ung spelare,liksom Tafa är han snabb&teknisk,hans små kvicka fötter&ben kan få vem som helst att känna sig totalt värdelös,blir en tillgång för laget…. MOA:är en teknisk dirigent,jag älskar honom,verkligen står upp för laget och jobbar stenhårt….,påminner om Zidane med sina passningar och rörelse på plan,har svårt att se honom inte lyckas i den här turneringen,tillsammans med Ibbe&Tafa på topp,…..ja då får ni vara bra om ni ska få stopp på de…han lekte sig fram i div.3 förra året.,dags att ta nästa steg????  OWIE:bättre kille får man leta efter,verkligen en gentleman på&utanför planen,alltid omtyckt av mig,spelar tillvardags i Kaverös i div5,kan spela betydligt högre upp med tanke på hans ålder och fotbollskunnighet,snabb,tuff,bra med boll,blick för spel trots hans unga år är lite av hans starka sidor…..  CLEARENCE:snabb spelare som ännu inte har fattat hur bra han egentligen kan vara…en svart panther helt enkelt,rätt dag för honom,då är han svår att stoppa,oxå väldig ung och liksom Owie kan han spela högre upp…   FELIPE:har alltid och är en lagspelare,kämpe,vinnarskalle,svårpasserad,man känner sig alltid JAGAD när man spelar mot honom,men nu står han i mål,där kommer han inte att göra bort sig,känns nämligen lika hemma där…..gott och ha med han,kanon kille    FERRI:ja eller Ferrari som han kallas för,var har den motorn tagit vägen:-)?…ja han är ju 39 idag och äldst i laget,men man ska aldrig räkna bort honom för en Ferrari är alltid en Ferrari och alltid lika charmig att beskåda…..möt honom så får ni se:-) SIMON 10 :oxå 39 år….total otränad……sist han rörde sig var en match i div6 för fem månader sen,är den som fixat ihop laget,står och jobbar i en glass affär som han äger idag och som sponsrar Drömpojkarna…resten får ni bedöma själva……..:-)

Kommentar: Simon är kungen av kungarna han är godiskungen, sprutarkungen, entreprenör, sponsorkungen, fixarkungen, casanovakungen etc…De här är ett skönt gäng som bjuder på sig själva, de älskar fotboll och maffiafilmer;). De kommer att säkert att skrälla i några matcher, men en saker är säker vinner dessa grabbar EFC Cupen då kommer hela avenyn att skaka och de kommer att köra we are the Chapmions of the Avenue….

LAG: Ale OldBoys
Är ett gäng gubbar i våra bästa år mellan 30-45, som alla har spelat i Nol el. Alafors. Som coach kommer jag sätta dom feta lite äldre gubbarna som backar för att skydda målet så gott det går.
Våra ungtuppar runt 30 får agera forwards. Kan vi få över bollen på motståndarnas planhalva kan vi kanske pilla in någon boll om vi har tur. Det som talar mot oss är (övervikt) då orken kan spela oss ett spratt
och alla gamla skador som vi har dragit på oss under åren (det gör ont att bli gammal). Frågan är om vi har fullt lag till sista gruppspelsmatchen. Men vi kommer taggade och får hoppas på våran rutin men framför allt
skall det bli kul att lattja lite.
Laget består av: Andreas Skånberg,Mattias Skånberg,Thomas Hvenfeldt,Anders Isaksson,Christian Olausson,Christian Gunnarsson,Andreas Brunbäck,Magnus Olausson,Niklas Elving,Jonny Stenström,Patrik Putte Nilsson
Kommentar: Ojoj dessa typ gamla gubbar glänste förra året, att de är med och spelar mot de bästa i Sverige och samtidigt ger alla lagen bra motstånd är grymt bra jobbat. Kolla deras laguppställning där har du många meriterande ”gubbar” som spelat högt upp i seriesystemet, även Championsleauge meriter finns med…Det var några år sedan men rutinen sitter kvar. Så länge dessa gamla rävar orkar blir de livsfarliga, de kan skaka alla lag;)

LAG: Gerdskens BK

Laget från ALINGSÅS ”potatisstaden?” (kebab rullarna i all ära) i så fall är vi de friterade kryddstarka och stora…, som åker till EFC för att fotboll och Futsal är det roligaste som finns. Med en hel del talang, rutin, teknik och mycket vilja vill vi givetvis spela final!

Erik ”Closed” Andersson
Goalkeeper i Gerdsken BK och tidigare i Holmalunds IF och Gunnilse IS- Stoppar allt, högt som lågt – en flygande målvakt som har de viktigaste egenskaperna man behöver i futsal och fotboll som målvakt – speluppfattning och snabbhet -Gladaste i laget och åldermannen som bestämmer.
Zebulon ”Zeb” Eliasson
Snabbhet och ett blixtrande avslut… lång och stark i närkamper- och spelar lite likt Xavi- hårdheten ärvd från Hockeyn i släkten ”Svedberg”.
Eric ”Bobbo” Lager
En intelligent spelare som rätt placerad -aldrig missar mål- se upp, ”Bobbo” är smidigheten själv och hypersnabb!
Alexander (Carmáno Gozmán) Grann
Sydamerikan (Colombia), teknisk skicklig och en virtuos på plan – siktar på skytteligans topp! Ronaldo & Zlatan i samma kropp…! Rolig kille som underhåller i alla lägen, på plan, i omklädningsrummet och på festen.
Philip ”Việt” Nilsson
Vietnamesiskt påbrå, är dock lång och stark och …mycket snabb, skjuter bra, bra huvudspelare och extremt målfarlig trots defensiva talanger. Kör ”lawnmower man” påTrädgårn´s scen på begäran…
Alexander ”Kalle” Kahlin
Bolltrollare av supreme kvalité -sula, finta och placera… kylig kille med 100% fokus på planen och matchen – snällast ”libero” i laget:-).
Albin ”Abbe” Hallberg
Gillar Blåvita kamrater men spelar i Gulsvart – på väg mot högre höjder ryktas det. Habban tar jobbet och missar aldrig en passning. Lugn och bollsäker med det klart hårdaste skottet, håll i hatten om ni sitter på läktaren.
Adel B ”Messi” Kalifa
”Vinge” och Maroccan med tuff attityd och tränar mest i hela Alingsås. Stark, grym kondition och vinnarinstinkt – lagets maskin och spelmotor. Käkar upp motståndare på planen.
Tobias ”Virus” Lindberg
Förlorad i studier för stunden, men gör comeback i EFC som Libero, fintar grymt och löser de mest komplicerade situationerna på plan graciöst – luras lite och är livsfarlig vid mål!
Hamet ”Morina” Morina
Serbiskt påbrå med temprament och vilja, kombinerat med blixtsnabba finter och en otrolig vänster – skjuter Morina hål på det mesta som ”Pivot”. Tung, stark och intePeter Crouch direkt – mera Neymar&Messi i ”Hulks” kropp.

Coacher, C-M Nilsson, Raimo Proos

Kommentar:  Har hört att de har haft träningsläger inför EFC cupen, De kommer att överraska alla, de kommer att spela smart och enligt instruktionsboken. Dessa grabbar från landet kommer för att se och lära säger de, men låt er inte luras, de ligger lågt och kommer att fiska för att sen kamma hem allting. Jag tror grabbarna hamnar på övre halvan.

LAG: Joga Bonito Malmö

Efter förra årets FIASKO så är vi tillbaka igen, bättre än någonsin. Förra året slutade inte riktigt som vi ville och därför är vi väldigt revanschsugna. Vi kommer att spela den roligaste och bästa fotbollen, det kan jag garantera. Dessutom så har vi två landslagsspelare i Futsal. Sen så vet jag att Göteborg skakar när dem hör att Malmö grabbarna ska komma upp och lira.

Vårt lag består av spelare som detta året har spelat Division 1 fotboll ner till Juiorallsvenskan.

Robin Armandt… Landslagsspelare.
Stefan Ilic…
Adnan Gerzic…
Kristian Legiec… Landslagsspelare.
Enis Turkovic…
Mohammed Ryahi…
Pawel Cibicki…

Kommentar: De har redan vunnit EFC Cupen 2010 och då var de jävligt bra….de är kaxiga med all rätt men att GBG skakar när de hör er namna återstår att se, förstår att det är Zlatan attityden och den skall man ha, men frågan räcker det? Malmö pågarna kommer att vara en av finallagen och de kommer att bjuda på show.

Lag: FC Ultras
Vi är ett ihop mixat lag från dom fina och djupa dalsländska skogarna. Vi har blandat med kvalitet och kvantitet men mestadels kvalitet. Målsättningen är att vinna gruppen och gå så långt som möjligt. Att bli publikfavorit och uppträda professionellt  och föregå med gott exempel är också en målsättning. Vi ska ha jävligt roligt för vi lever bara en gång! YOLO!!!! Vi avslutar kvällen på avenyn, ses där!
Niclas ”Fantomen” Henriksson
När nicke är bra så är hela laget bra. När nicke suger så suger laget ännu mer på grund av nicke. Nicke umgås aldrig med sina lagkamrater utan umgås ständigt med sina olika flickvänner…Men vi tror på nicke! Han levererar alltid både på och utanför planen. Nicke kan vara våran matchvinnare med sina magiska räddningar!
Linus ”Lost” Johansson
Killen som inte vet riktigt vart han är, vem han är och vad han gör här. Men vi han älskar han ändå! Linus är vår yngsta spelare i laget….och det märks! Lost är hans smeknamn likaså waterboy. Linus har en bra spelförståelse och kämpar i alla fall. Linus har näsa för att göra mål och står oftast rätt!
Jonas ”Fisken” Alfredsson
Jonas är en spelare som inte fruktar någon och ger alltid järnet. Men han lägger allt för mycket fokus på domarna! Och då brukar han få sig en rejäl känga utav sina lagkamrater. Jonas har en vinnarinstinkt och snabbhet utan dess like…
Robin ”Ryssen” Jansson
Robban har en vänsterfot av guld och en vinnarinstinkt som inte många andra har! Tror dock att han för mycket muskler som han egentligen inte har. Detta resulterar i att det blir för mycket tajta tröjor för hans del. Robin sätter jaget framför laget och är stjärnan i laget.
Rasmus ”Hunken” Bergström
Killen som alltid skrattar åt sina egna skämt och försöker få med sig alla andra när det i själva verket är tyst i rummet. Rasmus har en teknik utöver det vanliga och han ser spelbanan som en krigszon där han är ”the last man standing”. Tekniken har han fått efter många år i Bengtsfors IF. I hans kontrakt med FCU så hade vi ett krav att han skulle arbeta bort magen för att bli lite alertare. Killens mobil slutar aldrig att plinga……och det är alltid mamma som vill nått.
Peter ”El Hadji” Mandic
El Hadji har en vänsterfot av guld som ofta har siktet på damerna på läktarn, mer fokus där än på plan. El Hadji ler alltid åt något som han inte förstår. Han har ett bra passningsspel som han slår med både vänsterfot och högerfot. Högerfoten brukar jämföras med Per Mertesacker.
Simon ”Klumpen” Fredriksson
Simon är vår klart tyngsta spelare i laget. Man vet exakt när simon är påväg att byta, det hörs på långa vägar. Flås utöver det vanliga och puls på 250. Simon brukar oftast halka på sitt egna svett, därmed smeknamnet klumpen. Simon tror han är zlatan men i själva verket är han mer som Bojan Djordjic. Simon har en god teknik och bra spelförståelse…han har väldigt bra kunskaper om hur man spelar fotboll stillastående.
Erik ”Målbrottarn” Fredriksson
Erik är en kille på 17 år som ännu inte kommit ur målbrottet. Men ändå får han 14 åriga flickor på fall. Han är en hemlighetsfull kille som ingen förstår vad han säger. Erik har en bländande teknik men dåligt psyke. Han flyter allt som oftast igenom motståndarnas försvar som självaste Lionel Messi!
Nils Lester ”Assou-Ekotto” Karlin
En fruktansvärd snabb kille som är teknisk och smidig. Nils är en kille som inte har alla hästar i stallet. Han har väldigt många konstiga saker för sig…men det gillar vi! Inför varje match så smörar han in sig i baby olja för att det ska bli svårare att få tag i han…smart!
Kommentar: Ha ha sån skön inställning de kommer att vara kungar på  avenyn och på planen. Dessa skogshuggare kommer att vara tuffa, de är Klas Ingensson modellen på de flesta, de dricker hembränt och snusar, vi får väl se om ni kan spela futsal och fixa några GBG brudar;) Ni är iallfalla välkomna och hoppas ni får scora på alla plan…..
LAG: B.A.F.C
Vi är ett gott gäng från en liten byhåla med namnet Alvesta någonstans i småland.
Eftersom publiken bara kommer ihåg vinnaren är det självklart cupseger vi siktar på även om det är första gången vi deltar i EFC cupen.
Vägen fram till högsta pallplatsen ska präglas med ett fint anfallsriktspel och en bombsäker defensiv. De flesta spelarna lirar i div 3-4
men i futsalvärlden håller spelarna toppklass.
Dzevad ”Dzevdo” Selimagic
Ingen i laget kan äta mer än honom och ingen lyfter mer än honom, lagets nallebjörn och kanske även lagets viktigaste spelare. Han kommer
sällan sista i lagets egna interna skytteliga och i mål är han bättre en Neuer.
Elvedin ”Elve” Mesinovic
Här kommer en spelare som varit med flest gånger i B.A.F.C långa historia. En känslig vänsterfotad spelare som är kryddad men en grym teknik, Elvehatar att förlora och därför varnar jag er att inte glömma benskydden.
Elis Kvrgic
Lagets kapten och pådrivare med stor vinnarskalle. I grund och botten är han en kreatör med känsliga passningar och bra speluppfattning däremot skulle han möjligtvis skjuta mot mål kan målvakten börja gå mot sekretariatet och be om ny boll, då hans bollar hamnar var som.
Visar ”Wizzi” Zolufi
Om ni någon gång undrat om Jesus kan spela fotboll så får ni svaret här. Wizzi som också kallas för Jesus, är en otrolig duktig försvarspelare.
Han vinner många närkamper men ibland blir det mer skridskor åkande än fotboll.
Kristian ”Kurto” Kurtovic
En riktigt duktig fifa spelare, förlorar sällan en match. Om man någon gång har spelat Hattrick så skulle efter Kurtos namn stå: Oförutsägbar.
Han kan göra de sjukaste finterna men ändå missa öppet mål, bra teknik och brytsäkerspelare.
Armin Muratovic
Här har vi vår alldeles egna CR7. Armin har utvecklat sulan-tekniken på ett viss som är svårt att beskåda, känsliga fötter får man leta efter.
Pga mycket pizzaätande det senaste tiden gör att Armin sällan ligger ner på golvet.
Ilir Kelani
Kanske lagets snyggaste spelare, allt på honom sitter perfekt. Tillbringar mer tid framför spegeln än vad många tjejer gör.
En tuff spelare att möta som har ett grymt skott. Hans grundteknik är som taget ur fotbollsboken, men ibland stiger självförtroendet
att fokus på bollen kommer i andra hand.
Elmedin ”Elme” Kvrgic
Varje lag har sin skyttekung, här är vår. Det kvittar vart Elme befinner sig på planen, målvakten kan aldrig slappna av. Han besitter allten forward ska ha, men hans vänsterfot får ändå bli nämnd lite extra.
Kommentar: De här grabbarna kommer att bli tjejernas favoriter. Men kan de överraska på planen….ja tror det jag nog, de kommer förbi gruppspelet och om de skall mätas med de stora lagen måste de släppa taget om att vara de snälla grabbarna från landet, det sägs att snälla pojkar aldrig får kyssa vackra flickor;)….
LAG: BK Sidled
Niklas Allbäck– (tränare, materialare, fysio)
Coach, Entrenador och Mister. Redan erfaren senior tränare trots sin ringa ålder. Ser lugn ut men när snusen glider närmare tanden så kan vrålen skrämma vem som helst. Blir full på tre Hof och utövar bulimi utan spyor. Har också ett gott öga för fashion
Danny Ervik
Halvnorsken! Danny Ingar Ervik, från laget från havet, är en smäcker mittback som gillar att göra snygga och vältajmade glidtacklingar, om han får beskriva sig själv vill säga. Motståndarnas målvakter får även se upp för vobbeln som norsken sitter inne på.Ser lite ut som Pablo.
Anders Alö
Sambaliraren! Fostrad, likt många andra BK Sidled spelare, i ÖIS och har där lärt sig både tvåfots finter och snurrfinter på sitt egna lilla finurliga vis. Väldigt sällan snygga, men väldigt ofta effektiva.
Filip Lagerstedt
Glasliraren! Stammis på flera ut av Bangkoks finare krogar. På meritlistan finns blandannat flera år som kapten i ÖIS U-lag, och svensklaget ‘Vikings’ i Thailands lägre divisioner.
Erik Svensson
Turbo! När han inte spelar fotboll med Utsiktens BK så kan du ofta finna honom på de angränsande krogarna runt Valand. Vilket som, det är alltid full fart som gäller !
Viktor Skoglund
Goalie! Alla målvakter vill gärna spela ute då och då, men för att Viktor skulle ställa upp i denna turneringen så Krävde han att få vara utespelare. Kompromissen blev att han är en ‘flygande målvakt’ … så se upp för BK Sidleds konstanta 5-manna anfall.
Gustav Granqvist
Osten! Smeknamnet Osten kom från tiden som hockeymålvakt i Mölndal, då han hade lika många hål som en Ost enligt dennes medspelare… Numerar huserar den nästan 2 meter rangliga mittbacken i IK Oddevold.
Mikael Hackzell
Blixten! Alla dessa snygga fysioterapeuter på ÖIS-Gården blev tyvärr slutet på Mikaels ÖIS karriär.. Men han har lovat att visa prov på hans tidigare så fruktade snabbhet under helgen.
Robin Jonsson
Finlirarn! Lirare eller brunkare? Ingen har riktigt kunnat avgöra vart man skall kategorisera denne mittback. Det sägs dock att hans önskan att få slå kortpassningar inte var uppskattat i Ljungskile och en av anledningarna till att han valde att gå tillbaka till ÖIS.
Mergim Kica
Brukar på utsiktens träningar kallas för 007, i och med hans livsfarliga avslut, med båda fötterna. Inofficiellt Sveriges bästa  futsal spelare.
Kommentar: Känns som Svenska landslaget, bara Mergim som är wildcard. De här laget är tungviktare tillsammans så väger de mer är Stena Line båtarna, Öis är deras modersklubb och alla vet att det är lirarnas lag. Ju längre de här får spela ihop sig ju bättre blir de under hel a cupen. SE upp, de är här för att vinna inte lattja, många vinnarskallar med god rutin, tippar i allafall slutspel….

LAG: Öjsö Black Hawks :

Ösjö BlackHawks drog igång verksamheten hösten 2011 med en enda målsättning, att bli ett riktigt bra och etablerat futsallag.
Ösjö BlackHawks ligger som……. en klicka här för mer info

Kommentar:
Tror de här kommer att överraska och säkert bjuda till. Bara namnet Black Hawks är ju skrämmande, trodde först att det var en MCklubb med sådana tuffa hojar och orakade män;). Känns som de kommer att de tuffaste matchkläderna. De har åkt en bra bit för att spela mot bra lag och vara med Sveriges mest prestigefyllda cup….Vi får se om ni som örnar eller kycklingar;)…Välkomna!

LAG: Bazinga :
Vi är ett lag från borås som kommer att göra allt för att vinna den här turneringen och bjuda publiken på ett fint spel. Dem flesta i laget har spelat fotboll på hög nivå och vi alla är skickliga futsalspelare. Det enda hindret är att vi inte är så samspelta ännu men det jobbar vi på. Dvs våran farligaste motståndare är vi själva. Vi förväntar oss många bra matcher mot bra lag och duktiga spelare.

Här kommer lite kort om våra lirare:

Nadir Nishada: Vår egna Casillas. Tufft att göra mål på honom på stora mål, tänk då små :O .. Duktig på fötterna med…
Kouame Firmin: Lagets tuffaste spelare. Han kommer både att höras och synas. Kolla in frisparksmålen han kommer att göra 🙂
Fawad Zemarai: Killen med skillen. väldigt teknisk spelare som kommer att bjuda publiken på fotbollsgodis och en o annan Pannnaaaaa. ( om han är på humör :S )
Renzo Dinegro: Passningsskicklig spelare med en livsfarlig vänsterfot. När han har bollen blir det svårt för motståndarna att organisera sig.
Irfan Delimedjac: Om allt är som det ska blir den här killen lagets skyttekung, kanske också turneringens om allt går som det ska. Väldigt fina mål kommer han att bjuda på det kan vi lova 🙂
Kenan Markgård: Spelare som är duktig på små ytor och som kan göra det oväntade. tvåfotsdribblingen blir aldrig för gammal det kommer ni att se ! 😉
Stefan Zarkovic: Fotboll ser väldigt enkelt ut när han spelar. För att upptäcka den här killens begåvning så håll utkik efter dem små detaljerna. Som Tex : Skjuter du bollen på honom, så får du ändå tillbaka den på rätt fot. Förstår ? 😀
Damir Cavalic: Förmodligen turneringens skickligaste spelare 1mot1 situationer. Som iniesta, han bara gliiiiiiiiider förbli !!!
Amar Hondo: Lagets maskin. Gerrard i Liverpool, Amar i Bazinga !! fast med lite mer kännsla i fötterna.

Kommentar Tror det här laget från Borås kan skrälla, jag har alltid haft respekt för fotbollspelare från Borås, de brukar vara lirare. Förutom att det alltid regnar i Borås och att de har ganska snygga damer så har grabbarna ganska bra självförtroende som man kommer långt på. Ni har lagt ribban boys,  så nu får ni leverera;) Ni äger säkert i Borås men i Göteborg är det många som vill vara nr UNO…


Lag: Kebabrullarnas IF!

Vi är ett gäng från Alingsås som vill bjuda publiken på show och fint spel. Vi är här för att först och främst ha kul men räkna med att vi blir svårslagna om vi kommer upp i den klass vi har. Dom flesta kanske undrar varför vi heter Kebabrullarnas IF? Det är så att för 3 år sen så fanns det ett korplag som kallade sig detta där flera av våra spelare spelade och Noltorps Pizzeria har Sveriges godaste rullar.

Johan ”Materialspelarn” Ryding är troligtvis den i turneringen som koncentrerar sig mest på sitt material än på själva fotbollen, visserligen lär han inte behöva göra så mycket eftersom han är vår målvakt och är precis värdelös på fötterna hehe, visst kan han blixtra till med sina fina teknik lite då och då, men det är inget vi lär få se speciellt ofta. Han kan nog bjuda publiken på en och annan tv-räddning och det är anledningen till att vi har han som målvakt, vi vill bjuda publiken på en show. Ska man gå långt i en turnering måste man ha en bra målvakt och förhoppningsvis kan Johan blanda fina räddningar med lite av sin ”exeptionella teknik”
Markus ”Wille” Wiland troligtvis turneringens snabbaste spelare på första 10 meterna. Älskar att kunna sätta fart på bollen och utmana. En kille som har varit en stor talang länge men inte riktigt fått chansen men när han får den så kommer han ta den.
”Merri” Bislimi
killen som lät tjejerna ta över sin fotbollskarriär har börjat köra igång med fotbollen igen och sätter nog skräck i alla backar med sina sulfinter. Helt klart lagets tjej tjusare utan tvekan. Har mycket bra spelförståelse och älskar att få press på sig. Får det att se ruskigt enkelt ut när han sular bort sina motståndare.
André ”Bullen” Nilsson y
nglingen i laget men även våran mest talangfullaste spelare i laget. Lag som IFK Norrköping och IFK Göteborg är ute efter den här killen. När han kommer rättvänd mot mål så slutar det oftast med att bollen ligger i nät.
Berat ”Berita” Berisha t
urneringens mest spelglada spelare. Älskar att spela fotboll och gör det alltid med ett leende på läpparna. Snabb, tekniskt, bra spelförståelse, bra skott och ja han har det mesta och är livsfarligt när han är på spelhumör.
Deniz ”Amokachi” Aydin
lägg det namnet på minnet! Han är absolut en av turneringens största profiler med sin unika Turkiska spelstil, han blandar teknik och spelskicklighet med aggresivitet och sitt starka huvudspel. Enligt turkisk-media är redan nu hans favoritklubb Galatasaray och rycker i honom. För att sammanfatta hans spelstil så är han helt enkelt en blandning mellan Neymar och Gattuso på något sätt, fråga mig inte hur!
Fredrik ”Fronken” Johansson
vår alldeles egna Peter Crouch med en grym spelförståelse. Om jag får välja vem av oss alla som ska få en målchans så skulle jag välja fronken utan tvivel inte ofta han går av en match utan att har varit 100% i avsluten. Konditionen är inte på topp men när han är pigg och fräsch så är han vår lilla joker.
Ahmed ”Meddan” Mohamed
är nog förmodligen turneringens stelaste spelare. Han har varit skadad till och från de senaste åren, ryktades om att han var på väg till ÖIS en gång i tiden… Han kommer bjuda publiken på en show med sin bländande teknik och kommer troligtvis göra en och annan balja.
Simon ”Siffran” Preissler
är nog den enda spelaren i turneringen som är längre på bredden än på längden, hehe. Trots det kommer han visa hur Futsal ska spelas genom sin teknik, styrka och näsa för mål. Om vi lyckas i turneringen lär han vara en av de som ligger höst upp i skytteligan. Ryktas att han kommer välja det tyska landslaget framför det svenska, om det nu blir aktuellt?

Kommentar Ha ha måste ge poäng för namnet speciellt om grabbarna kommer från potatislandet. De har en skön inställning och verkar vara livsnjutare av hög klass;) Är övertygad om att grabbarna kommer att ha kul och få uppleva riktiga kebabrullar när de kommer till Götet. Tror att de kanske kan överraska om de har stark kebasås i benen…

Här kommer lite info om Black Kobras
Lag: Black Kobras
Motto: Vinner som ett lag och förlorar som individer.
Kort info. De flesta i laget har spelat tillsammans i förorten sens innan de blev av med oskulden.
Vårat mål med turneringen är att lära de bästa lagen en revolutionerande fotboll och få ner dom på jorden samt ta hem den efterlängtade pokalen!
Spelare:
Vi börjar längst bak med hussein ”husse” chith.
Var med och starta dalkurd och tog de upp i seriesystemet. Fina fötter och blixtsnabba reflexer.
Nasser ”sergio” azizi
Hård som sten och brutal i närkamperna en spelare som tekniska spelare oftast undviker närkamper med då det ändast kan sluta på ett sätt!
Senad ibrahimovic
Efternamnet säger ju allt.
Azmar ”C.R ” jalali
Liten och smidig som ofta gör det svåra istället för det enkla. Lagets skyttekung
Rany ”messi” younan
Mammas son som hellre tränar än att träffa tjejer. vänsterfotad och blixtrar till med en zipzap då och då så akta tunneln.
Joel ”özil” perkhed
Det ända ariska som finns i detta lag. Grym grundteknik med ett bra driv på bollen.
Ali ” iniesta” fayad
Är 21 år och spelar i div 3 och hoppas fortfarande att en barcascout ska hitta honom, sant men tragiskt, blir defensivare för varje år.
Egzon ”ägget” bahrami
Turneringens kanske bästa spelare men tyvärr så sviker konditionen.
Stefan ”Kagawa” trinh
Lagets hjärta och har hellre koll på defensiven än defensiven och hatar att förlora.
Danial ”neymar” khosravi
Fantasi som få och spelar fotboll som om han spelade fifa.

Kommentar: Jag känner till vissa av spelarna väl och de har mycket boll i sig men pallar pizzabagarna trycket;). Black Kobras låter som ett gangsta hoppas det är fotboll ni skall spela. Tror att detta laget kan överraska  och komma långt om de får ihop laget och inte bara det individuella bitarna. Får se om de lever upp till namnet…

LAG: Balkan
Lirare i världsklass 😉 Sedan tidig ålder har alla i vårat lag spelat fotboll tillsammans.
Vi är sammanspelta och spelar en kul, teknisk, offensiv fotboll.
Här finns spelare som lirat boll i Häcken(Pojkallsvenskan). Gais, Warta, Lundby m.m
Vårat mål med turneringen är självklart att försöka vinna den och att visa
att vi hör hemma på planen

Mladen Jovic: Våran Inzaghi, från ingeting blir det mål!!!    p.s Akta er för hans skott Troligen EFC cupens Syttekung
Goran Pastorkovic: Spelade i pojkallsvenskan med Häcken. Ruskigt snabb och teknisk. Plus att killen har en riktigt vass vänster
Martin Trifunov: Sedan tidig ålder har Martin varit en fantastisk spelare, Lagets xavi   allting ser så lätt ut när han lirar
Robert Trifunov: Ger sig aldrig, Viljan och kärleken till fotboll som han visar syns på 1000 Mils avstånd 🙂 (Grym Tekniker)
Sonny Dinov:  Hoppas det kommer scouter till turneringen mer ord har jag inte för denna killen 😛
TImmy Dinov:  Snabb spelare med grymt bollsinne och en känsla för mål
Ivan Vukosa: Lagets spelmotor. Passnings skicklig, svår att ta bollen ifrån, grymt skott, teknisk, you name it. MEN HAN HAR JUGGE TEMPERAMENT
Tose Kocev: Lagets mur i målet, bra speluppfattning, utomjordiska reflexer och en spelare att räkna med om vi skall vinna

Kommentar: Tose är lagets hjärta, det är han som är bossen, han styr Balkan boys, de är hungriga och har världens bästa självförtroende, vilka juggar har dåligt självförtroende;). Boys lämna pistolerna hemma kom med ett leende och visa hur Futsal skall spelas, glöm inte av att det inte räcker med hjärta, hjärnan och det taktiska är  nyckeln….Upp till bevis ajde ajde….

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: