Hoppa till innehåll

Välgörenhet

Varje år skall Elite Football Coaching bidra med en del insamlade pengar till välgörenhet. Bidrag från generösa Sponsorer/publik hjälper till att vi kan genomföra dessa viktiga och meningsfyllda projekt.

Elite Football Coaching (Elite FC) kommer att i år skänka 1 kr. för varje mål som görs i EFC Cupen. Skulle även hemmalaget Elite FC vinna cupen så skänker vi en del av vinstpengarna till en välgörenhetsorganisation.

2019

Vi håller på och tittar på olika alternativ…Återkommer när det är bestämt!

2018

I år går vår bidrag till fotbollslaget Örbys fotbollslag som skall till USA och spela, läs nedan. Det blev 2 kr/ mål, lite blyga med ändå något:
IMG_1217

Läs här se PDF Fil: Välgörenhet EFC Cup 2018 Bidrag

Hela laget vill börja med att tacka för förtroendet att få lämna detta förslag till er. Vi ber er ödmjukt att ägna några minuter till att läsa igenom det. Vårt lag är deltog sommaren 2018 i Gothia Cup. Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Varje år deltar runt 1 700 lag från 80 nationer. Gothialaget spelade stolt i Örbys färger och kämpade sig framgångsrikt till en spännande åttondelsfinal. Tillsammans skapade laget en enastående kämpaglöd och lagmoral som gjorde avtryck hos såväl spelare som ledare och publik. Som ett direkt resultat av lagets framgångar mottogs en inbjudan. Platinum Ranked City of Las Vegas Mayor’s Cup International Tournament vill att laget skall delta i deras internationella cup. (http://lvmayorscup.com/itournament/). Cupen går av stapeln i februari 2019 i Las Vegas USA. Vår målmedvetenhet tror vi kan resultera i att vi banar väg för andra ungdomar att i framtiden kunna utmana fler internationella lag. På liknande sätt som vi gör nu. I Sverige likväl som utomlands. Är det något lag som kommer bana vägen och lyckas med uppgiften är det vårt.

Chansen att få åka och spela en högkvalitativ turnering i USA är något alla ungdomsspelare drömmer om. Efter framgången med det tidigare Gothia-laget vill vi ta det till nya höjder. Kemin vi lyckades bilda under de förberedande veckorna samt under turneringen har varit magisk. Att kunna fortsätta utveckla banden mellan spelarna samt utvecklas på planen är vad denna resa har att erbjuda. Vi som lag ser detta som vårt livs resa. Det är någonting vi kommer göra allt för att det ska bli verklighet. Väl på amerikansk mark ska vi göra vårt yttersta för att spela den bästa fotbollen samt ta hem guldet till Sverige. Ett deltagande i USA betyder en extrem framgång för detta projekt. Ett projekt som kan gå hur långt som helst. Möjligheterna i både USA och hemma i Sverige är enorma för samtliga. Vi spelare har en dröm om att göra något som vi är riktigt stolta över och det här är vår chans.

Vill även passa på att tacka er för hjälpen med min EFC Futsal light cup 2018

____________________________________________________________________________________________
2017

Elite Football Coaching (Elite FC) kommer att i år skänka 1 kr. för varje mål som görs i EFC Cupen. Skulle även hemmalaget Elite FC vinna cupen så skänker vi en del av vinstpengarna till alla cancerdrabbade barn.

Hjälp till i kampen mot cancer och skänk ett bidrag till insamlingen till min vän ”lillasyster” Sandra Skiljo (EFC Crew). Hon håller just nu på att besegra sjukdomen som drabbade henne för 6 månader sedan.

 

Pengarna går oavkortat till cancerdrabbade barn. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Swisha ert bidrag till 0730-333073. Skriv gärna #SuperSandraFuckCancer så vet vi hur mycket vi har samlat in.

 

Ni kommer även att kunna köpa armband under cupen!

Man kan även alltid lämna bidrag. Lägg gärna in bilder och supporta Sandra och alla som drabbats av cancer. I dagsläget är vi uppe i ca. 55.000 kr, Tobias Hysen landslagströja gick för 7000 kr;)

 

Följ Sandras resa och insamling på instagram sandra_skiljo eller på Facebook.
#HaveHopeBeStrong #SuperSandraFuckCancer

Med vänliga hälsningar

Mario

ÅR 2012-2013 Var det UNGCANCER som fick vårt bidrag

Alla intäkter från T-shirt försäljningen kommer att ges till UNGCANCER se här

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: